• AMERIKAN DOLARI
    32,4773
    % 0,12
  • € EURO
    34,8078
    % -0,09
  • BIST 100
    %
  • £ POUND
    40,7559
    % -0,24
  • ALTIN (TL/GR)
    2.428,57
    % -0,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3.956,00
    % -0,44
  • BITCOIN/TL
    2065670,564
    % 1,70
  • ETHEREUM/TL
    103256
    % -0,47

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri / Çağrı Merkezi İletişim Bilgileri

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri / Çağrı Merkezi İletişim Bilgileri

Finansbank A.Ş 26 Ekim 1987 tarihinde Hüsnü Özyeğin öncülüğünde 4 milyon ABD doları ödenmiş sermaye ile kurulmuştur. Kurucu ve lider kadrosu ile o dönemde kurulan bankalardan temel felsefe ve bankacılık işi açısından ayrışmıştır. Profesyonel bankacılar tarafından hayata geçirilen başarılı bir akıllı bankacılık firması haline gelmiştir. QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri sayesinde bir çok işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri telefon numarasını dilediğiniz zaman arayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri hizmetlerine bağlanmak çoğu geniş müşteri kitlesine sahip bankanın çağrı merkezinde olduğu gibi QNB Finansbank içinde kolay olmayabiliyor. Bazen QNB Finansbank çağrı merkezine bağlanmak için bir süre beklemeniz gerekebilir. Müşteri temsilcisi hat üzerindeki çağrı yoğunluğuna göre kesinlikle size dönüş yapacak, şikâyet ve sorunlarınızı halledecektir. QNB Finansbank çağrı merkezine bağlanmak için aşağıdaki iletişim ile iletişime geçerek destek veya yardım alabilirsiniz.

  • QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 222 0900

Ayrıca Türkiye İş Bankası müşteri hizmetleri bilgilerine de bakabilirsiniz.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerinin Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

QNB Finansbank’ın çalışma saatleri herkes tarafından kapsamlı bir şekilde aranmaktadır. QNB Finansbank şubeleri sabah 10: 00’da açılmaktadır. Çalışma saatleri akşam 16:00’da bitiyor. Hafta sonları açık şubesi bulunmamaktadır. Ayrıca şube kapatıldığında ATM, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı aracılığıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri hizmetlerini 7 gün 24 saat arayabilirsiniz, bağlandığınız zaman işlemlerinizi gece olmasına rağmen halledebilirsiniz.

  • QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerinin Çalışma Saatleri: 7 gün 24 saat

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

QNB Finansbank şubelerine belge veya evrak yollamak için şubelere kadar gitmenize gerek yoktur. QNB Finansbank şubelerine belge göndermek için bankanın faks hattını da kullanabilirsiniz.

  • QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0 (212) 216 09 92

QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerinin Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

QNB Finansbank’ın ana merkezi İstanbul ilinde bulunmaktadır. Vatandaşlar işlemlerini halletmek için aşağıda adresi ve numarası verilen genel merkeze gidebilirler.

  • QNB Finansbank Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 (212) 318 50 00
  • QNB Finansbank Genel Müdürlük Adresi: Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi Kristal Kule Binası No:215 Şişli – İstanbul

QNB Finansbank İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

QNB Finansbank insan kaynakları hassas yerleştirme yöntemleriyle lokasyona dayalı standartlar ve yöntemler kullanılarak işe alım yapılır. İşe alım faaliyetleri yıllık planda yürütülür ve süreç adımları standart ve şeffaf bir şekilde düzenlenir. QNB Finansbank’ta başarılı olduğu sürece her çalışanımızın en üst düzeye çıkma fırsatı vardır. Kendi yöneticilerini yetiştirmeyi hedefleyen bir organizasyon olarak, banka içi yatay ve dikey kariyer fırsatlarını kariyer duyuruları ile paylaşılmaktadır.

  • QNB Finansbank İnsan Kaynaklar Telefon Numarası: 0 (212) 318 50 00

Anadolubank müşteri hizmetleri ayrıntılarını da inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank Çağrı Merkezi İletişim Formu Nereden Doldurulur?

QNB Finansbank çağrı merkezi ile yaptığınız işlemler ile ilgili sorun, öneri ve şikayetler için çağrı merkezi iletişim formunu doldurarak bankaya teslim edebilirsiniz. Alının formlar banka tarafından değerlendirilecektir.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetlerinin Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Tüketiciler, QNB Finansbank’ın kişisel veya kurumsal bankacılık ürün ve hizmetlerini kullanırken karşılaştığı tüm sorunlardan anında yetkili birimlere şikâyette bulunabilir. QNB Finansbank şikayet bildirimi ile tüketiciler sorunlarının çözümü için destek alabilmektedir. QNB Finansbank, müşteri hizmetleri departmanından tüketici şikayetlerini alır ve genel hizmetlerinde veya müşteri odaklı hizmetlerinde yaşanan sorunları en hızlı şekilde çözer.

  • QNB Finansbank Şikâyet Hattı Telefon Numarası: 0850 222 0 900
YORUMLAR YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.