• AMERIKAN DOLARI
    32,4073
    % -0,07
  • € EURO
    34,6575
    % -0,49
  • BIST 100
    %
  • £ POUND
    40,5496
    % -0,70
  • ALTIN (TL/GR)
    2.392,11
    % -1,75
  • ÇEYREK ALTIN
    3.925,00
    % -1,74
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Garanti Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Kredi Kartı Başvurusu

Garanti BBVA kredi kartı başvurusu kredi kartına ihtiyacı olan müşterilerin yaptığı bir başvuru şeklidir. Garanti BBVA kredi kartı markası bonus karttır.

Bonus kart kredi kartı dışında Amerikan express, shop and fly ve Miles and smiles marka kredi kartları da Garanti BBVA şubelerine başvurularak alınabilir. Birçok avantajı bulunan Garanti BBVA kredi kartına sahip olmak için BBVA şubelerine başvurmanız gerekir.

Garanti BBVA Kredi Kartı Sahibi Olmak

Garanti BBVA kredi kartı sahibi olmak size birçok avantaj sağlayacaktır. Henüz Bonus kart sahibi olmayan müşteriler bonus.com.tr üzerinden kredi kartına başvurduklarında tüm dijital işlemlerini dakikalar içinde gerçekleştirebilmektedir.

Kart başvurusu kabul edilen müşteriler ıslak imza gerekmeden Garanti BBVA mobil üzerinden kredi kartı sözleşmesinde onay vererek bonus karta hemen sahip olabileceklerdir. Henüz kredi kartı ellerine geçmese dahi sanal ortamlarda eşzamanlı olarak internet alışverişlerinde kredi kartlarını kullanmaya başlayabileceklerdir.

Fiziki kredi kartı yine herhangi bir ıslak imza ya da sözleşme imzalamaya gerek kalmadan müşterinin adresine teslim edilecektir.

Garanti BBVA Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Garanti BBVA kredi kartı başvurusu yapabilmek için birçok yol bulunmaktadır. Günümüzde kredi kartı sahibi olmak artık çok kolay olduğu için bu yollardan herhangi birini tercih ederek evinizden dahi kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

Öncelikle en yakın Garanti BBVA şubesine giderek kredi kartına başvuruda bulunabilirsiniz. Garanti BBVA web sitesi, bonus Kart web sitesi ve Garanti BBVA mobil internet şubelerinden de bu başvuruyu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca 444 0 333 numaralı Garanti BBVA müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Kredi Kartı Kaç Günde Gelir?

Garanti BBVA kredi kartının teslimat süresi 2 hafta olarak bilinmektedir. Eğer bu bankanın bir müşterisi iseniz kredi kartının teslimat süresi 10 güne kadar da düşebilmektedir. Bahsedilen teslimat süresi içerisinde Garanti BBVA kredi kartı takip kanallarını kullanarak adresinize teslimatın ne zaman yapılacağını görebilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvuru Sonucu Sorgulama

garanti baknasi kredi karti basvuru sonucu sorgulama

Garanti BBVA kredi kartı başvuru sonucunu öğrenmek için kurye şirketini ya da  Garanti BBVA müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Ya da diğer bir seçenek olarak Garanti BBVA web sitesini kullanabilirsiniz.

Garanti BBVA kredi kartını internet üzerinden sorgularken TC kimlik numarası, bankaya bildirilen cep telefonu numarası ve sayfada yer alan işlem doğrulama kodunu girmeniz gerekmektedir.

Garanti BBVA’nın çalıştığı kurye şirketi Kurye Net’tir. Eğer burayı arayarak Kredi kartınızın nerede olduğunu öğrenmek istiyorsanız 0 212 444 93 93 ya da 0 850 222 93 93 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Bu numaralar aracılığı ile banka şubesinden teslim alınmayan ve adresi gitmesi gereken kart takibini yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Kredi Kartı Başvuru Şartları

Garanti BBVA kredi kartı başvurusu şartı sadece 18 yaşını geçmiş olmaktır. 18 yaşını geçen her vatandaş Garanti BBVA kredi kartına başvurabilir. Eğer 18 yaşını doldurmayan bir birey kredi kartı kullanmak istiyorsa aileleri ya da yakınları tarafından açtırılan ortak ek kartlardan yararlanabilmektedir. Garanti BBVA kredi kartı başvurunuzu TC kimlik numaranız ile telefonunuzdan 30 saniyede yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Kredi Kartı Almak İçin Kredi Notu

Garanti BBVA kredi kartı almak için kredi notunuz finansal performansınızı göstermeye yarayan bir puandır. Findeks kredi puanı olarak geçen bu not bonus kart başvuru sürecinde göz önüne alınan önemli noktalardan biridir fakat tek başına belirleyiciliği yoktur. Kart başvurusunun olumlu geri dönüş alabilmesi için özellikle kişinin mesleki durumu, gelir düzeyi ve çalışma geçmişi daha önemli bir yer teşkil etmektedir. Uygun koşulları sağladığınızda Garanti BBVA kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

Ayrıca Garanti internet bankacılığı hesap hareketleri bilgilerine bakabilirsiniz.

YORUMLAR YAZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.